DISC

DISC is een persoonlijkheidsanalyse en meet de diverse psychologische motivatoren van je eigen gedrag. Aan de hand van een DISC training of begeleiding helpen wij u verder. DISC wordt door ons met name gebruikt bij.

disc-training

Teamontwikkeling

disc-training

Teamcoaching

disc-training

Teambuilding

disc-training

Persoonlijke ontwikkeling

disc-training

Werving & selectie

disc-training

Feedback geven en ontvangen

DISC geeft je tools om problemen en uitdagingen om te gaan. Waarom zijn er mensen die graag volgen, daar waar andere graag de leiding nemen? Waarom zijn sommigen direct enthousiast als er een verandering aangekondigd wordt en gaan anderen weerstand bieden? DISC maakt inzichtelijk waarom mensen zo reageren, zoals ze reageren. In de DISC training krijg je op een praktische manier inzicht in het gedrag van mensen en met de DISC Persoonlijkheidsanalyse een beter beeld over jezelf.

Door DISC in te zetten als instrument gaat je jezelf, collega’s, leidinggevenden, partners en klanten beter begrijpen. Het helpt beter aan te sluiten op de behoeften van anderen, verschillen tussen mensen te waarderen en in te zetten en conflicten te voorkomen. DISC is een eenvoudig instrument dat wereldwijd wordt toegepast. Met de DISC training kom je verder!

ACHTERGROND VAN DISC

DISC is ontwikkeld door Dr. William Moulton Marston. DISC is in meer dan 50 landen verspreid. DISC heeft een wetenschappelijke ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan 90 jaar en is in de afgelopen 25 jaar door miljoenen mensen wereldwijd uitgevoerd.

STARTEN MET EEN DISC TRAINING

De eerste kennismaking met DISC is het invullen van een online vragenlijst. Belangrijk om te realiseren is dat DISC geen test is! Er zijn dus geen goede of foute antwoorden. Op basis van deze vragenlijst maken wij een DISC Persoonlijkheidsprofiel. Dit DISC Persoonlijkheidsprofiel is gebaseerd op jouw eigen waarneming.

Meer informatie aanvragen

DE 4 PERSOONLIJKHEIDSSTIJLEN

  DISC-training

  NA DISC TRAINING

  We bieden naast de DISC analyse en in-company trainingen ook teamcoaching en individuele coaching. Dit helpt om de inzichten vanuit DISC te vertalen en in te zetten in de praktijk.

  Meer informatie aanvragen

  DISC TRAININGEN EN WORKSHOPS

  BAARD Advies zet DISC in bij verschillende trainingen en workshops. Zo helpt DISC bij o.a. teamontwikkeling, teamcoaching, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapstrainingen en werving & selectie. Dit is slechts een kleine opsomming voor de toepassing van DISC.

  disc-team

  DISC: MEER INFORMATIE

  Wil je weten hoe je DISC kunt inzetten in de eigen organisatie? Laat gerust je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

  Of stuur ons een e-mail voor meer informatie

  WAAROM DISC?

  • DISC training helpt in de teamontwikkeling door van een groep individuen een team te maken dat voordeel kan hebben van elkaars kwaliteiten;
  • DISC is relationeel en zegt niet uitsluitend iets over een persoon, maar vooral ook over het functioneren binnen het team;
  • DISC richt zich op kwaliteiten, met andere woorden: er is geen slechte of verkeerde uitkomst van de vragenlijst;
  • De DISC training draagt bij aan begrip binnen een team voor het feit dat elk individu verschillend is.
  • De DISC training is een geweldige methode om inzichten te creëren en teamcoaching vorm te geven.

  VOOR WIE?

  Benieuwd wat BAARD Advies voor jou doen? Lees op onze website meer over wat we voor wie kunnen betekenen.