TEAMONTWIKKELING

Door meer inzicht te krijgen in elkaar competenties en voorkeuren leer je als team hoe om te gaan met de verschillen en hoe deze verschillen tot voordelen kunnen leiden.

Teamontwikkeling is erop gericht om het team als geheel beter te laten presteren. Door meer inzicht te krijgen in elkaar competenties en voorkeuren leer je als team hoe om te gaan met de verschillen en hoe deze verschillen tot voordelen kunnen leiden. Door aandacht te hebben voor teamontwikkeling is het mogelijk de teamprestatie te verbeteren op een leukere manier!

STARTEN MET TEAMONTWIKKELING

De begeleiding bij de teamontwikkeling start altijd met een uitgebreide intake. In deze intake worden er doelen vastgesteld en bepalen we hoe het traject er uit zal komen te zien. Door een goede intake kunnen we tevens bepalen welke instrumenten er ingezet gaan worden om de teamontwikkeling tot een succes te maken. Dit kan bijvoorbeeld de Belbin of DISC zijn. Deze instrumenten helpen om inzicht te krijgen in elkaars gedrag.

WAAROM TEAMONTWIKKELING?

  • Teamontwikkeling helpt teams om beter te presteren
  • Het is een goed manier van teambuilding

NA TEAMONTWIKKELING

We bieden naast de teamontwikkeling ook individuele en teamcoaching. Dit helpt om de inzichten vanuit de training te vertalen en in te zetten voor de persoonlijke en teamontwikkeling.

belbin-logoDISC-training

TEAMONTWIKKELING: MEER INFORMATIE

Wilt u weten hoe u teamontwikkeling kunt inzetten in de eigen organisatie? Laat gerust een bericht achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Of stuur ons een e-mail voor meer informatie

VOOR WIE

Benieuwd wat BAARD Advies voor jou doen? Lees op onze website meer over wat we voor wie kunnen betekenen.