Recruiters

Een goede match maken is meer dan een CV op een functie matchen. Op papier kan iemand de ideale kandidaat zijn. Dat betekent alleen niet dat iemand ook de ideale kandidaat is.

Hoe zorg je er als recruiter nu voor dat je weet of de sollicitant niet alleen op papier een match is, maar ook in de praktijk? BAARD Advies helpt je vaststellen in wat voor teamsamenstelling de kandidaat het beste functioneert en in welke mate zijn of haar persoonlijkheid bijdraagt aan het succes van het team. Zo geef je als recruiter net dat beetje extra, waardoor je niet zomaar een goede match maakt. Je maakt de beste match!

Je wilt in de werving en selectie van een kandidaat de beste kandidaat die je maar kunt vinden. Maar wat maakt een kandidaat nu de beste kandidaat. Is het een kandidaat met het beste CV? Of zijn er andere factoren die meespelen? Natuurlijk is een goede kandidaat meer dan een goed CV. Het moet iemand zijn die naast dat hij of zij de juiste opleiding en ervaring heeft, ook iemand zijn die past in het team waar hij of zij gaat werken. Door gebruik te maken van verschillende methodieken helpt BAARD Advies in de werving en selectie bij het vinden van de beste kandidaat.

Wij adviseren en begeleiden o.a. bij:

  • Het analyseren van het huidige team om te bepalen welke kandidaat het team goed kan aanvullen en als geheel kan versterken;
  • Het opstellen van de vacaturetekst zodat deze de kandidaat aantrekt die het team aanvult en versterkt;
  • Het analyseren van de op papier geschikte kandidaten om te bepalen of deze ook in de praktijk de beste kandidaat zijn;
  • De sollicitatiegesprekken waarbij we de resultaten van de analyse met de kandidaten bespreken en beoordelen in welke mate de kandidaat daadwerkelijk geschikt is om het team aan te vullen en te versterken.

RECRUITERS: MEER INFORMATIE

Wil je weten hoe je onze diensten kunt inzetten in je eigen organisatie? Laat gerust je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Of stuur ons een e-mail voor meer informatie

WAAROM BAARD ADVIES?

  • We zijn gericht op resultaat
  • Wij gebruiken verschillende erkende methodieken
  • Onze trainers, adviseurs en coaches zijn allemaal Belbin-geregistreerd en hebben een DISC®-certificering

VOOR WIE?

Benieuwd wat BAARD Advies voor jou doen? Lees op onze website meer over wat we voor wie kunnen betekenen.