Teams

Als lid van een team is het vaak moeilijk om te anticiperen op al die verschillende persoonlijkheden in het team. Iedereen in het team heeft zo zijn of haar eigen kwaliteiten passend bij zijn of haar persoonlijkheid.

De vraag is alleen: hoe zorg je ervoor dat het team die kwaliteiten ook kan gebruiken? Ga je werken aan teamontwikkeling? Ofwel: Hoe kan je een team versterken, waardoor het team als geheel efficiënter en effectiever kan werken? BAARD Advies helpt jullie te bepalen welke persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren teamleden hebben en op welke wijze deze elkaar kunnen versterken. Hierdoor verandert een groep individuen in wat je eigenlijk wilt: een team!

Je wilt als team goed presteren. Dit doe je niet door werknemers zelf naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je door de teamleden goed samen te laten werken waardoor ze elkaar zullen gaan aanvullen en versterken. Ofwel: teamontwikkeling. Door gebruik te maken van verschillende methodieken waaronder Belbin en DISC® helpt BAARD Advies teams om optimaal te functioneren.

Wij adviseren en begeleiden o.a. bij:

  • Het analyseren van het huidige team om te bepalen hoe de teamleden elkaar goed kunnen aanvullen en versterken;
  • De teamsamenstelling en combinaties van teamleden zo in te richten dat doelen makkelijker behaald worden;
  • Sterke- en zwakteanalyse van het team, waardoor het team weet waar de kracht van het team ligt en hoe het team zich als geheel kan ontwikkelen.
  • Wij bieden teamcoaching!

TEAMS: MEER INFORMATIE

Wil je weten hoe je onze diensten kunt inzetten in je eigen organisatie? Laat gerust je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Of stuur ons een e-mail voor meer informatie

WAAROM BAARD ADVIES?

  • We zijn gericht op resultaat
  • Wij gebruiken verschillende erkende methodieken
  • Onze trainers, adviseurs en coaches zijn allemaal Belbin-geregistreerd en hebben een DISC®-certificering

VOOR WIE?

Benieuwd wat BAARD Advies voor jou doen? Lees op onze website meer over wat we voor wie kunnen betekenen.